Daily Archives: 8 Nëntor, 2015

Një pjese e harruar e Shqipërisë natyrale

mbiemrat1_zpsad70f3f6

 

Në një kohë jo shumë të largët, në hartën e dëshiruar të shqiptarëve, Shqipëria ishte ndryshe. Hartë që kurrë nuk figuroi si e tillë në enciklopeditë botërore. Edhe ato kopje të vogla të një shekulli me parë që iu dërguan fuqive të mëdha u dogjën më shpejt se çdo letër tjetër. Vetëm ne i ruajtëm, i qëndruam besnik dhe me fanatizëm edukuam çdo brez që atë koncept gjeografik ta kenë si udhërrëfim për të ardhmen vështruar nga këndi nacional.

 

DEMARKACIONI ÇËSHTJE FUQISH (VIDEO)

demarkacioni

Demarkacioni i Kosovës me Malin e Zi, vazhdon të jetë temë e debatueshme edhe nga studiuesit e sferës së sigurisë dhe marrëdhënieve ndërkombëtare.