Daily Archives: 27 Mars, 2016

Të rinjtë e Beogradit nderojnë viktimat e luftës në Kosovë

srbija-beograd-pretosti-protiv-zlovcina-i-rehabilitacije-zlocinaca-ajb-promo

Me sloganin “Shumë të rinj për ta kujtuar, vendosën për ta mos harruar” të rinjtë e Beogradit nga Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut dhe Lëvizja Nisma Ime, do të marshojnë për gati 20 kilometra për të nderuar kështu viktimat civile të shkaktuara nga aksionet e ushtrisë dhe policisë serbe gjatë luftës në Kosovë.