Daily Archives: 12 Tetor, 2017

Presidentit Thaqi ngushllon familjen e kryetarit të komunës së Tutinit Shemsudin Kuçeviq

Kuqeviq

Me pikëllim mora lajmin për vdekjen tragjike të kryetarit të komunës së Tutinit, z. Shemsudin Kuçeviq.
Në emrin tim dhe të Presidencës së Kosovës familjes Kuçeviq, strukturave komunale të Tutinit dhe gjithë miqve të tij ju shpreh ngushëllimet më të thella. HTH

Ndërroi jetë Shemsudin Kuçeviq, kryetar i komunës së Tutinit

Kuqeviq

 

Kryetari i Komunës së Tutinit  Shemsudin Kuçeviq, ndërroi jetë nga plagët e marra nga  aksidenti në komunikacion i cili ndodhi  rreth orës  15 në rrugën Novi Pazar- Tutin.