Enis Imamoviq në KUVENDIN E SERBISË !!!

 

 

Nuk do ta harrojmë gjenocidin, krimet dhe kriminelët që vranë dhe masakruan muslimanët në Sanxhak, Bosnje, Kosovë, Shqipëri.

Mbane mend !!

 

Në momentin kur Enis Imamoviq bëri pyetjen (gjegjësisht kur deshi të shtron pyetje) radikalët  dhe satelitët e tyre kanë filluar të  ulëritin , bertasin e qka jo …

Pyetja e Imamoviqit ishte – çfarë duhet të presin shqiptarët dhe boshnjakët, pas   shpenzimeve të parave të qytetarëve të Serbisë për organizimin e pritjeve solemne të  kriminelëve të luftës ?

Përgjigja erdhi shpejt –   duhet të presin në këtë krijesë shoviniste, shovinistët  të vazhdojnë me praktikën e gjertanishme….

 

Përveç kësaj, Imamovic automatikisht pas-minuta 5 i mbyllet mikrofoni …

“Është e ligjshme”, tha kryetarja e   Parlamentit, pas befasisë së zotit Imamoviç, sepse nuk ka reaguar për të siguruar qetësi “, kështu veprojnë në Mbretërinë e Bashkuar,” shpjegoi ‘ligjshmërinë’ Gojković  përplasjae  ulseve…. ???

Përndryshe, Britania e Madhe nuk i mirëpret kriminelët e luftës, as deputetët dhe Lordët nuk përplasin ulëset  dhe nuk ulurojnë ,  kur dikush denoncon kriminelët e luftës!

Të përmendimfaktin se fjala “ligjor” do të thotë diqka që është e ligjshme, dmth. në përputhje me ligjin. Pra, në Skupshtinçn  serbe  është e ligjore  ajo që është në përputhje me Rregulloren e punës, me kërkesat ligjore kombëtare dhe me Kushtetutën e Shtetit.