Poezi, pikturë e film në Rozhajë (video)

Royhaje , Ora e Malave

Poezi, pikturë e film në Rozhajë Në Rozhajë u dëgjua gjuha shqipe, për mes poezive dhe fragmenteve të filmave shqip.

Në Manifestimin Tradicional Letrar “Ora e Maleve”, u lexuan poezi nga poetë shqiptarë dhe u hap ekspozita “identitet”. Në këtë qytet të Malit të Zi, u vu në pah nevoja për ndihmë ndaj shqiptarëve të kësaj ane nga Shqipëria dhe Kosova./21Media

 


Lexo me shume: http://rtv21.tv/manifestimi-tradicional-letrar-ora-e-maleve/
© RTV21.tv