Aksionin „Shqiptaret për Sanxhakun“ (freskim)

Turnir

(Freskuar më 13 07 2019)  Deri me tani për Aksionin „Shqiptaret për Sanxhakun“ janë mbledhur 12. 660 euro

 

Diaspora shtylla e kombit

Osman Ferizi, kryetar i shoqatës ” Sali Çekaj” njëherit bartësi i këtij aksioni njofton :
Turniri Humanitar i organizuar nga Shoqata Kulturore „Sali Çekaj“ne Pfaffenhofen më dt.07.07.2019, nuk i arriti ato suksese te deshiruara si pasoje e kohes me shi dhe dy turnireve tjera paralele ne Augsburg dhe Abensberg. Si do qe të jetë i falenderojme ekipet pjesmarrese dhe kontribuesit për Aksionin „SHQIPTARE3T PER SANXHAKUN“.
07.07.2019. Pfaffenhofen.

freskuar më 13 07. 2019

Edhe pas përfundimit të turnirit, po vazhdojnë të arrijnë mjete në logarin nga kontribuesit duke përkrah aksionin ” Shqiptarët për Sanxhakun”

Ju  njoftojm që ë tani Fondacioni „Besa“ falë besimit dhe idesë që ua prezentova i ndane 2500 €. Tung Osa!

Pra gjithsej deri më tani janë tubuar 12. 660 euro

———————–

 

Muhamet Berisha 100€,

Naser Krasniqi 250€,

Kujtim Dervishaj 150€,

Shega Selmanaj 100€.

Zoti ju shperbleft

————————————

Mjete nga pijet,ushqimet dhe paraqitja e ekipeve është rreth 3000€, ndersa kontribute të paguara në vazhdim janë:

Ardian Ndreka 200€,
Luan Ferizi 100€,
Arben Palucaj 100€,
Sadri Kaqorraj 100€,
Tahir Shabani 50€
Mehmer Koka 50€,
Ahmet Kolgeci 50€,
Fahri Nimonaj 150€,
Petrit Mataj 100),
Sabri Jonuzi 100€,
Fazli Mulaj 100€,
Alban Ukëhagjaj 100€,
Kujtim Morin 20€,
Fam. Zeka 50€,
Jetlind Muriqi 100€,
Xhevdet Muriqi 100€,
Pajazit Gjikokaj 50€
Mustaf Shala 200€,
Lulzim Ahmetaj 100€,
Shemsi Haziri 100€,
Rexhep Nikqi 200€.

gjith 2110 eur

rreth               3000

Gjith,            511o

deri me 6 07 4450

gj.deri me 7, 07 2019  rreth   9560

600

Pra gjithsejt deri më 12 07  2019   10 160 euro
Zoti ju bekofte,vazhdoni me kontribute,çdo zent do behet publike.

Fotografia e Osman Ferizi
Fotografia e Osman Ferizi

 

 

”””””””””””””””””

Afrim Mulaj 500€,

Flora Hysenaj 50€,

Osman Ferizi 200€,

Avni Berisha 600€,

Shoqata Humanitare „Sali Çekaj 1000€,

Hajzer Gashi 100€,

Drilon Gubetini 50€

,Argent Ferizi 100€,

Xhafer Shatri 100€,

Shaqir Bushati 100€,

Skender Gashi 50€,

Fatmir Kastrati 100€,

Asmon Mahmutaj 50€,

Hysen Bicaj 100€,

Gazmend Dashi 100€

,Burim Ferizi 200€,

Idriz Zeqiraj 100€,

Xhafer Leci 100€,

Neki Lulaj 200€,

Arianit Gubetini 50€,

Mejdi Laqaj 100€

Ragip Gashi me 100€.
Neki Lulaj 200€,
Ardian Ndreka 200€,
Luan Ferizi 100€,
Sadri Kaqorraj 100€

Gjithsej deri me 6 07 2019 janë tubuar  4450 euro

 

Ju ftoi që te kontribuoni, kjo është forca jone ne mbrojtje te identitetit, gjuhës dhe kulturës Shqiptare ne ato treva te vrara, djegura, dhunuara dhe asimiluara forcërisht, tregohuni Patriot me vepra…ata i kane sytë te kthyer nga ne.

Respekt Osman Ferizi