Daily Archives: 16 Maj, 2016

NISHANI KA PRITUR NJË GRUP NXËNËSISH NGA MALI I ZI

IMG_3759

 

Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani, ka pritur një grup nxënësish dhe arsimtarësh nga Ulqini, Tuzi, Plava, Gucia dhe Rozhaja.