Daily Archives: 14 Shtator, 2016

Mund të përsëritet skenari i Krimesë, jo vetëm në Bosnje, por edhe në Kosovë!

rusiakrimea-660x330

Sipas të gjitha gjasave ka marrë udhë realizimi i një skenari serbomadh në shtetin e brishtë të Bosnjës dhe Hercegovinës. Shumë veprime në shërbim të realizimit të këtij skenari janë duke u zhvilluar gjysmë legalisht dhe në heshtje.
Qëllimi është më se i qartë!