Daily Archives: 17 Gusht, 2017

Gjeti paratë në vlerë 100 000 euro, i ktheu paratë, dhe u pasurua!

Bakic

I ndjeri gjyshi im Salih Bakiq u nis  me djalin e tij  Osmanin me kali te bardhe  për Tutin, për të përfunduar disa pune qe kishin. Shkuan herët ne mëngjes me qellim qe t’i kryejnë ma herët dhe  për  t’i përfunduar punën dhe të kthehet në mes të ditës.

IA OFROJNË SANXHAKUN BOSNJES E BOSNJA NUK E DO

Naser Bakiq

KËSHILLI NACIONAL BOSHNJAK E SHPIE SANXHAKUN NË HUMNERË

Dëshiroj ta flas të vërtetën se ajo është ushqim për shpirtin tim dhe nuk më intereson se kujt do t’i pëlqej dhe cka do të më thot dikush për tekstet e mija . Më duhet të flas kur e shoh që Këshilli Nacional Boshnjak orienton në rrugë të gabuar . NË HUMNERË !