Daily Archives: 31 Tetor, 2017

PËRSHTYPJE NGA MANIFESTIMI TRADICIONAL I ROZHAJËS “ORA E MALEVE”

23130656_1880422915306588_4062718177329705867_n

 

Me ftesën e z. Ali Daci, themeluesit dhe drejtuesit prej nëntë vitesh të këtij manifestimi, mëngjesin e 28 tetorit morëm rrugën për Rozhajë ti bashkohemi edicionit të saj të nentë bashkë me dy miqtë e mij bashkëudhëtarë: profesorin e gjeografisë njiherit kryetar i Organizatës “Kosova për Sanxhakun” Ismet Azizi, dhe poeten e miken time të dashur, Safete Rexhepin.