Daily Archives: 13 Dhjetor, 2017

Sot filloi zyrtarisht mësimi i gjuhës shqipe dhe boshnjake nëpër shkollat fillore të Turqisë (Foto)

gjuha shqipe ne Turqi

Ministria e Arsimit kombëtar te Turqisë vitin e kaluar kishte vendosur në programin arsimor për vitin e ardhshëm gjuhën shqipe dhe boshnjake si lëndë zgjedhor duke nisur që nga klasat e 5-ta.