Daily Archives: 11 Janar, 2019

NË SHTËPINË E KULTURËS NË VUTHAJ FILLOJ VENDOSJA E FOTOVE TË FIGURAVE MË EMINENTE TË PLAVË E GUCISË

vuthaj

 Sot në ndërtesën e Shtëpisë së Kulturës në Vuthaj filloj vendosja e fotografive të personaliteteve më eminentë të Plavë Gucisë si tërësi dhe me theks të veçantë në fshatin Vuthaj , si vendbanim shqiptar ky i cili botës shqiptare i dhuroj shumë në çdo fushë të jetës gjatë peridhave të ndryshme të historisë.