Daily Archives: 25 Qershor, 2019

Sali Berisha priti Ismet Azizin kryetarin e shoqatës “ Kosova për Sanxhakun” me bashkëpunëtor

64916320_1306442016183369_8537865827297263616_n

 

Sali Berisha zhvilloi takim me Ismet Azizin dhe bashkëpunëtorët e tij, Ali Daci dhe Nuradin Imeraj, mbrojtjes të të drejtave të mohuara të shqiptareve të Sanxhakut .

Prof Dr. Saili Berisha  ish president dhe ish kryeministër i Republikës së Shqipërisë,  tre decenie lider i Partisë Demokratik, dhe  deputet aktual në parlament, në  profilin e tij në facebok  shkruan:

 

Kreu i shoqatës u prit nga Presidenti Berisha

me presidentin

Tiranë : Sot më 24 qershor kreu i shoqatës ” Kosova për Sanxhkau” u prit nga Ish presidenti,  ish kryeminitri përkatësisht nga  deputeti aktual i Republikës së Shqipërisë Prof. Dr. Sali Berisha. Delegacioni që u prit nga Presidenti Berisha  ishte i përbërë nga Ismet Azizi kryetar, Ali Daci  nënkryetar dhe  Nuredin Ymeraj aktivist