Daily Archives: 14 Nëntor, 2019

Petnjica e Bihorit dhe Istogu në prag të binjakzimit !

bihori e Istogu

DELEGACIONI NGA KOMUNA E ISTOGUT NË KRYE ME TË PARIN E KOMUNËS Z.HAKI RUGOVA DJE MË 13.11 2019, VIZITUAN SHKOLLËN SHQIPE NË DACAJ TË RIOZHAJËS DHE KOMUNËN E PETNICES QË GJENDET NË KRAHINËN E BIHORIT REPUBLIKA E MALIT TË ZI.

Delegacioni nga komuna e Istogut në përbërjen e përzgjedhur nga kryetari i komunës si;
1.Haki Rugova , kryetar
2.Hazbi Bajra , shef i protokolit në kabinetin e
3.Qaush Balaj, Kryesues i kuvendit në Istog
4.Rasim Mahmutoviq, Udhëheqës i zyrës për komunitete pranë komunës së Istogut.
5.Hajrush Shoshi, Drejtor i Arsimit komunal.