Daily Archives: 26 Nëntor, 2019

Përfaqësuesi Amëzës boshnjake ngushëllon shqiptarët

dzenis

 

Ngushëlloj popullin vëlla shqiptar dhe me dhimbje të thellë   ndaj dhimbjen për  humbjen së jetën  që u të njerëzve   nga tërmeti shkatërrues  në mëngjesin e sotshëm.

Dr. Uglanin ngushëllon ambasadorin Boҫka!

78658425_436928590567637_840489245440212992_n

Me rastin e tërmetit që goditi Shqipërinë herët në mëngjes, duke vrarë shumë njerëz dhe duke shkaktuar dëme të mëdha në pronë, presidenti i Partisë së Veprimit Demokratik Sandzak dr. Suleiman Ugljanin iu drejtua Hatranam – Deklaratë ngushëllimi për Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Beograd, HE z. Ilir Boҫka, i cili thotë:

 

NGUSHLLIME NGA SANXHAKU PËR VIKTIMAT NË SHQIPËRI

hatarname

Me ratsin e tërmetit shkatrrimtar Dr. Jasmina Curiq kryetare e Këshillit Kombëtar Boshnjak  ngushëlln predidentin Meta!

Në telegram ngushllimi thuhet :

hatarname

Shkëlqesia juaj, zoti President,

Me shumë trishtim dhe trishtim, morëm lajme për tërmetin që goditi vendin tuaj herët në mëngjes dhe shkaktoi viktima të mëdha njerëzore dhe shkatërrim material.

Në emër të Këshillit Kombëtar Boshnjak dhe në emrin tim,  ju drejtoj juve ngushëllimet e mia të thella.

Posaçërisht shprehim  keqardhje për numrin e madh të viktimave  dhe të plagosurve   në tërmetin e mbrëmshëm.

Ju lutemi përcjelli familjeve të  viktimat dhe popullit të  Shqipërisë ngushëllimet tonë të sinqerta me  dhimbjet e tyre, dhe të plagosurve me  dëshirat më të  sinqerta për një shërim të shpejtë.

Pranoni  përshëndetjet tona më të larta.

 

KËSHILLI KOMBTAR BOSHNJAK

KRYETRAJA

Dr. Jasmina Curiq