Daily Archives: 12 Maj, 2020

Në kujtim të mikut dhe Prof. Hasan Gjonbalajt po ripublikoj këtë shrim

97977485_10156898677970448_5118424066943877120_o

 

DOLI NGA SHTYPI MONOGRAFIA “ZHANICA, PEPAJ DHE NOKSHIQI (Fshatrat e krahinës së Plavës dhe të Gucisë ) Te autorit Hasan I. Gjonbalaj.Botoi shtëpia botuese “Dukagjini” 2007, Pejë.

Na ishin dikur fshatrat shqiptare të Zhanicës, Pepajve dhe Nokshiqit

Pas monografise “Kelmendi-gjenealogjia e familjes Nikçi ” 1986, Hasan Gjonbalaj kotë ditë nxori në dritë librin e tij të trembëdhjetë, monografin mbi gjeonologjin e familjeve shqiptare të fshtrave të krahinës së Plavë e Gucisë.