Daily Archives: 5 Nëntor, 2015

Myftiu i Sanxhakut porositi serbët të marrin kulturë nga shqiptarët (VIDEO)

mufiu__220682634

Myftiu i Sanxhakut, Muamer Zurkuliç, në një emision në TV Pink 3, duke folur për problemin politike dhe kulturorë që po ballafaqohet Sanxhakut, ka folur edhe për shqiptarët e Luginës së Preshevës dhe anëtarsimin e Kosovës në UNESCO.