Daily Archives: 23 Nëntor, 2015

Serbia kërkon aleat si Esat Pashë Toptanin

Esad_Pasha

 

Drejtori i Zyrës për Kosovë, Marko Xhuriq, duke harruar të kaluarën, dhe krimet e serbëve në Kosovë dhe Shqipëri gjatë Luftërave Ballkanike, vlerëson se Serbët dhe Shqiptarët e Kosovës deri në vitin 2025 mund të jenë aleatë dhe miq. Por, kjo do të varet nga hapat e politikanëve në Beograd dhe Prishtinë që do t’i bëjnë gjatë viteve të ardhshme.(botuar në tetor 2014)