Daily Archives: 27 Nëntor, 2015

URIME 28 NËNTORI

Isa Boletini-falmuri

 

28 Nëntori i vitit 1912 është dita kur shqiptarët nga të gjitha trojet shqiptare, të bashkuar në Vlorë, shpallen Pavarësinë e Shqipërisë.

Edhe pse të ndarë në gjashtë shtete, 28 Nëntori është dita që bashkon gjithë shqiptarët, festa më e madhe e kombit tonë.

Gjithë shqiptarëve, kudo që ndodhen, në çdo cep të botës, Gëzuar 28 Nëntorin, Ditën e Shpalljes së Pavarësisë – Ditën e Flamurit.

Qoftë i bekuar populli shqiptarë!

Organizata JQ ” Kosova prë Sanxhakun”

Tribunë të hapur me temën “ Sanxhaku dhe raportet Kosovë-Bosnje Hercegovinë”

Logoja (finale)

Të nderuara qytetarë dhe media, ju njoftojmë se  në Qendrën e Kulturës “ Rexhep Mitrovica” në Mitrovicë, të merkurën më   2.12. 2015 në ora 14.00,  Komuna e Mitrovicës në bashkëpunim  me  OJQ “ Kosova për Sanxhakun”, organizon .