Daily Archives: 2 Mars, 2016

BDB ( BDZ)- fton këshilltarët e PAD-it ( SDA) ta ndryshojnë qeverinë e tyre në Novi Pazar me qëllim të zhvillimit të zgjedhje të drejta

bdz-sda

 

 

Klubi  i Këshilltarëve  të Bashkësisë Demokratike  Boshnjake të Sanxhakut  në kuvendin e Novi Pazarit fton Partinë e Veprimit Demokratik të Sanxhakut dhe të partitë  të tjera opozitare dhe grupet tjera  të bashkohen rreth një qëllimi të përbashkët ndryshimin e qeverisë ( së minstrit serb Rasim Lajiq v.j.) në Novi Pazar.