Daily Archives: 10 Mars, 2016

Shtypi serb i cilëson skandaloze vizitat e delegacionit të Sanxhakut në Kosovë

bnv

 

Brenda dy jave  me ftesë të organizatës “Kosova për Sanxhakun” në vendin  tonë  ishin për vizitë dy delegacione të Këshillit Kombëtar Boshnjak nga Sanxhaku dhe herën e dytë edhe një grup i studentëve  nga Novi Pazari, Tutini dhe Senica.