Daily Archives: 13 Mars, 2016

Pas zgjedhjeve në Serbi, Sanxhaku me Autonomi?

4-3

 

Sanxhaku verior është në prag të zgjedhjeve lokale dhe parlamentare të cilat do të mbahen më 24 prill të këtij viti. Nga këto zgjedhje varet edhe çështja e autonomisë së Sanxhakut.