Daily Archives: 15 Mars, 2016

Kush është Amir Bislimi, shefi i Partisë Demokratike në Serbi

amir_bislmiii-660x380

Një person me emrin Amir Bislimi, prejardhja e të cilit ka ngritur shumë pluhur në Serbi, është emëruar së fundmi drejtor financiar dhe organizativ në Partinë Demokratike, në Beograd (DS)..