Daily Archives: 17 Mars, 2016

Ndrroi jetë Ramadan Kastrati djali i Shaban Polluzhës

Ramadan Shgaban Polluzha

Të nderuar miq, dashamirë, me keqardhje ju njoftojmë se sot në moshën 88 vjeçare, ndrroi jetë Ramadan Kastrati, i biri i  heroit kombëtar Shaban Polluzhës.

Varrimi i të ndjerit bëhet nesra më 18 03 2016 në ora 15.00 në varrezat familjare në Polluzhë.Paraprakisht në ora 14.00 në lokalet e shkollës “Shaban Polluzha” do të mbahet mbledhje komemorative.

Në emër të  kryesisë dhe anëtarësisë së organizatës “Kosova për Sanxhakun” , familjes dhe të afërmëve të të ndjerit ju shprehim ngushllimet më të sinqerta. Lusim Allahun që të ndjerin ta shpërblej me xhenet, ndërsa familjarët me durim.

Org. “Kosova për Sanxhakun”