Daily Archives: 9 Korrik, 2016

Saneli (4) nga Afganistani humb jetën në Rashkë, varroset në N. Pazar

saneli

 

Trishtim dhe dhimbje – Vogëlushi afgan Saneli (4 vjeçar) vdiq në Rashkë, varroset   në Novi Pazar.

  Ditë zie më 11 korrik  për  Srebrenicën

potocari-majka-3-660x330

Kuvendi i qytetit të Novi Pazarit, bëri thirrje medieve lokale, objektet hoteliere dhe institucionet  tjera të respektojnë  vendim e Parlamenti lokal të clin e  ka marrë vitin e kaluar.