Daily Archives: 21 Korrik, 2016

Qeveria e Kosovës do të financojë 20 studentët më të mirë nga Mali i Zi

Ministri-i-Arsimit-të-Kosovës-Arsim-Bajrami-702x336
Ministri i arsimit dhe shkencës në qeverinë e Kosovës Arsim Bajrami, gjatë qëndrimit të tij në Ulqin u takua me zyrtarët më të lartë të Komunës, si dhe më përfaqsuesit e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve.