Daily Archives: 24 Korrik, 2016

PREMIERA E FILMIT  DOKUMENTAR:   GJENOCIDI NË KONTINUITET

genociod

 

Të hënën në ora 18 00 në qendrën kulturore në N. Pazarit ipet premiera e filmit Gjenocidi në kuntinuitet të autorit Avdo Huseinoviqit në realizimin e Fondacionit Boshnjako-amerikan për hulumtimin e krimeve të luftërave dhe gjenocidin ndaj shqiptarëve dhe boshnjakëve në Plavë, si dhe i Këshillit  kremtimin e 100 vjetorit të krimeve  ndaj shqiptarëve dhe boshnjakëve.