Daily Archives: 18 Janar, 2017

Prof. dr.Rifat Shkrijelj rektor i Universitetit të Sarajevës vizitoi Kolegjin AAB

Ilir-Tafa-Rifat-Škrijelj

Kryetari i Bordit të Kolegjit AAB, Ilir Tafa, priti në takim rektorin e Universitetit të Sarajevës, prof. dr. Rifat Škrijelj dhe stafin e tij përcjellës.