Daily Archives: 20 Janar, 2017

Ferrajt nuk lejojnë nëpërkëmbjen e vlerave kombëtare nga askush !!!

Ferri_SahmanovicOrhan

Krahina e Plave Gucisë si Kështjellë Qëndrese për çështjen kombëtare shqiptare, historisë se kombit i dhuroj figura dhe personalitetet qe me sakrificën dhe kontributin e tyre i bën nder trevës sonë si dhe mbarë kombit shqiptar. Plave Gucia si territor gjeografik dhe me përmasat e saj është një oazë e vogël e atdheut por për fatet e Shqipërisë tejet e madhe meqë i dhuroj si asnjë krahinë tjetër. Rrjedhat e historisë dhe Kongresi famëkeq i Berlinit beri te veten qe kjo trevë shqiptare te ndahet padrejtësisht nga trungu i atdheut.