Daily Archives: 22 Janar, 2017

Në Prishtinë u mbajt Konferenca Shkencore “72 vjetori i ekzekutimit të Aqif Blytës dhe Ahmet Dacit – Masakra në Haxhet të Pazarit të Ri”

Admir Muratoviq

 

Më datën 21 janar, 2017 në ambientet e Institutit Albanologjik të Prishtinës  u mbajt Konferenca Shkencore “72-vjetori i ekzekutimit të Aqif Blytës dhe Ahmet Dacit – Masakra në Haxhet të Pazarit të Ri.”  Konferenca u organizua nga organizat “Kosova për Sanxhakut”  nën përkujdesjen e kryetarit të Komunsës së Gjilanit z. Lutfi Haziri.