Daily Archives: 30 Janar, 2017

Lunacek: Serbia në fund të dialogut e njeh Kosovën

Ulrike Lunaček: Mnogi u Srbiji su zloupotrebljavali status Kosova

Nënkryetarja e Parlamentit Evropian dhe raportuesja e këtij institucioni për Kosovën, Ulrike Lunacek, tha se shumica në Serbi është e vetëdijshme se pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme.