Daily Archives: 11 Shkurt, 2017

Njihuni me fshatin në Mal të Zi që ruajti identitetin shqiptar dhe rezistoi kundër armikut (VIDEO)

besa

Trevat tona shqiptare e kanë të shkruar historinë e tyre shqip dhe mbartin pasuri të mëdha natyrore.