Daily Archives: 18 Shkurt, 2017

Në Serbi shtim të popullsisë ka vetëm në Luginë të Preshevës dhe Sanxhak

I A

 

Enti i Statistikave Shtetërore të Serbisë parashikon se vetëm komunat shqiptare dhe boshnjake do të kenë rritje të numrit të popullsisë në tridhjetë vitet e ardhshme. Ndërsa qytet e mëdha të Serbisë si Beogradi, Novi Sadi dhe Kragujevci do të kenë rritje falë migrimeve të popullsisë, e jo si rezultat i natalitetit.