Daily Archives: 21 Shkurt, 2017

Filmi që tregon krimet e Dikoviqit në Kosovë, i ndaluar në Serbi

Dinkoviq

Për këtë arsye ai do të jepet në sajtin dhe në kanalin e youtube të Fondit për të Drejtën Humanitare, sot, më 21 shkurt.