Daily Archives: 13 Maj, 2017

Presidenti Nishani dekoron Shaban Polluzhën e Mehmet Gradicën

dekorata

 

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani gjatë vizitës së tij në Kosovë zhvilloi takime me krerët politik të Kosovës.Presidenti Nishani falënderoi për mikpritjen e shkëlqyer që gjeti gjatë kësaj vizite, dhe vlerësoi kontributin dhe angazhimin e madh të drejtuesve politikë, ndër vite, për zhvillimin e Kosovës në të gjitha drejtimet. Kreu i shtetit çmoi në mënyrë të veçantë tejkalimin me shumë dinjitet të sfidës me të cilën u përball padrejtësisht zoti Haradinaj duke i përcjellë atij përkrahjen e plotë të institucioneve dhe të qytetarëve shqiptarë.

U shënua 11 maji dita e Flamurit të Boshnjakëve të Sanxhakut

2017-05-11-dizanje-zastave-16

 

Sanxhaku dje ka shënuar një nga festën  më të madhe kombëtare – Ditën e flamurit kombëtar boshnjak, e cila festohet në kujtim të 11 majit 1991, kur  në Novi Pazar është themeluar   Këshilli Kombëtar Boshnjak i Sanxhakut.