Daily Archives: 21 Maj, 2017

NË QYTETIN E PËRZEMËRT DHE TË SHUMË ZEMRAVE

1000_1494535566sandzak_zastava_(1)

Me shkas vizitën në Pazarin e Ri dhe koncertin edhe me valle tradicionale shqiptare