Daily Archives: 2 Qershor, 2017

VETËVENDOSJE! përfshin minoritet në listë, prezantohet boshnjaku Mehmed Çeman

ceman

 

Në tubimin e VETËVENDOSJE!-s në Istog ka folur edhe kandidati për deputet i cili vjen nga pakica boshnjake, Mehmed Çeman. Ai  kritikoi ashpër pushtetet e pasluftës, për të cilët tha se e kanë zhytur vendin në krim dhe asnjëherë nuk i kanë trajtuar me dinjitet pakicat.