Daily Archives: 8 Qershor, 2017

LULZIM TAFA, FITUES I ÇMIMIT TË PARË NDËRKOMBËTAR PËR LETËRSI “RADOVAN ZOGOVIQ”

LUlzim Tafa dhe Ferhat Dinosha

Në kuadër të solemnitetit që mbahet për Ditën e malazezëve të Kosovës dhe Ditën e Pavarësisë së Malit të zi dhe me rastin e anëtarësimit të Malit të Zi në NATO, Shoqata dhe Unioni i malazezëve të Kosovës e nderuan poetin Lulzim Tafa me çmimin e parë ndërkombëtar për letërsi “Radovan Zogoviq”, për librin e tij “Zavjetne Pjesme” (Këngët e përgjërimit), të botuar në Podgoricë.