Daily Archives: 18 Qershor, 2017

A po shuhet klubi futbollistik Novi Pazar?

pazar-x (1)

 

Pas ekzistimit, pothuajse një shekulli, klubi i futbollit të qytetit të Pazarit të Ri, për shkak të borxheve të mëdha ndodhet  në prag të shuarjes.

Klubi i futbollit Novi Pazar,është i vetmi klub nga Sanxhaku, i cili bënë gara në super ligën e Serbisë. Vet fakti që klubi vjen nga një trevë e banuar me shumicë jo serbe, dhe me përbërje të lojtarëve jo serb, dhe duke e njohur mentalitetin serb konsiderohet se janë të padëshirueshëm dhe të urryer nga ta.