Daily Archives: 28 Qershor, 2017

Zuvdija Hoxhiq ( Berisha): “Të gjithë të mitë”

tE GJITH TE MITE

“Të gjithë të mitë”  të akademikut Zuvdija Hoxhiq (Berisha), një roman autobiografik në të cilin autori trajton marrëdhëniet e shkëlqyera ndërmjet kombësive, feve dhe brezave.
Libri është përkthyer në gjuhën shqipe nga Dimitrov Popoviq, ndërsa është botuar nga Qendra për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Kulturës së Pakicave.