Daily Archives: 12 Korrik, 2017

Konferencë shkencore: Ferhat Draga, rrethanat historike dhe lufta për çlirim kombëtar

u1_FERHATDRAGA

Njoftohen mediat dhe opinioni i gjerë publik lidhur me përecjelljen dhe  pjesëmarrjen në Konferencën shkencore me tematikë: Ferhat Draga, rrethanat historike dhe  lufta për çlirim kombëtar.