Daily Archives: 7 Shtator, 2017

Konferencë shkencore me temë: Ferhat Draga, rrethanat historike dhe lufta për çlirim kombëtar

Ferhat Bej Draga

Shoqata “Kosova për Sanxhakun” në bashkëpunim me Komunën e Mitrovicës, me datë 8 shtator 2017, organizon konferencë shkencore për nderë të 137-vjetorit të lindje dhe 73 vjetorin e vdekjes së Ferhat Dragës.