Daily Archives: 20 Shtator, 2017

PËRMASAT E BARBARISË SERBE MBI SHQIPTARËT

masakra-serbe-ne-lume

Në luftën serbo-turke, 1876-1878, agresionet e forcave të organizuara serbe sollën pasoja shfarosëse për shqiptarët në viset e Moravës jugore, perëndimore dhe lindore.