Daily Archives: 25 Shtator, 2017

Ish-zëdhënësja e Hagës shokon me deklaratën: Milosheviqi është gjallë, Haga do të mashtrojë njëjtë edhe me Mladiqin

ccc-800x450

 

Mbrojtja e Ratko Mladiqit e ka kërkesën e njëjtë siç e kishte ajo e Milosheviqit: e këtë s’mund ta pranojmë. Sepse, cilido mjek mund t’i bëjë letrat se Mladiqi ka vdekur, madje edhe të sjellë mjekë vëzhgues për ta konstatuar vdekjen dhe të gjitha këto me qëllim që të mos vijë deri te shqiptimi i dënimit.

“Serbët në Kosovë nga sot i ndihmon OJQ-ja ruse”

auto_ojqruese1506346479

OJQ “Ruska humanitarna misija” (Misoni humanitar rus) në bashkëpunim me Zyrën e Kosovës, në të ardhmen do at ndihmojë popullin serb në Kosovë, transmeton Koha.net