Daily Archives: 27 Shtator, 2017

Sanela Sadiković nga Zyra e Kryeministrit, flet për projektet e mëdha të cilat i udhëheq për komunitetet pakicë (video)

sanela-sadikovic-768x457

Sanela Sadiković nga Zyra e Kryeministrit, flet për projektet e mëdha të cilat i udhëheq për komunitetet pakicë

 

KONTRIBUTI I FERHAT BEJ DRAGËS NË ÇËSHTJEN KOMBËTARE DHE SHKRIME DISONANTE PËR PERSONALITETIN E TIJ

Ferhat Bej Draga

 

Sipas disa burimeve, Ferhat Draga dhe Isa Boletini kanë qenë pjesëmarrës në Kuvendin e Ferizajt (15 korrik 1908) si përfaqësues të Mitrovicës. Ndër të parët që e përmend veprimtarinë e Ferhat bej Dragës, është Lumo Skendo (Mithat Frashëri).

(Kumtesë në konferencën shkencore të 8 shtatorit 2017, kushtuar përvjetorit të Ferat Dragës, mbajtur në Mitrovicë , pjesa e I-rë)