Daily Archives: 1 Tetor, 2017

Serbia deri në vitin 2050 humb një milion banorë

bebet

Serbia deri në vitin 2050 humb një milion banorë – shtim natyror pozitiv vetëm Senica (1,1), Novi Sadi (1,3), Presheva (3,1), Novi Pazari (6) dhe Tutini (7.9).

Polici serb ia merr jetën të riut të  familjës  Skarep nga Pokrveniku i Tutinit!

Fahrudin

 

Fahrudin Skarep, djal hasreti i moshës 22 vjeçare, rrjedh nga nga një familje e ndershme e cila jeton në varfëri është vrarë nga policia serbe më datën 30 shator 2017, shkruan  Nasre Bakiq nga Tutini, kryetar i OJQ për të drejtat e njeriut “Zambak”,  në faqen e tij zyrtare në facebuk.

Ofanziva e Uashingtonit ndaj Serbisë: shndërron  Sanxhakun në Kosovë të re!

sanxhaku, kosova

Pas shqiptarëve të Kosovës, sipas portalit serb thetopvest, Uashingtoni ka gjetur aleatë të rinj në mesin e përkrahësve të Sulejman Uglaninit për të shtrënguar litarin Serbisë rreth qafës, nëse e kërkon nevoja.