Daily Archives: 5 Tetor, 2017

Ftohen qytetarët e Sanxhakut ta ruajnë qetësinë!

Sanxha-harta-314x300

Këshilli Kombëtar Boshnjak dënon ashpër qëndrimin jo tolerant dhe armiqësor të Qeverisë së Republikës së Serbisë ndaj qytetarëve të Sanxhakut.