Daily Archives: 1 Gusht, 2018

Dr. Uglanin, me bashkëpunëtor në tetrin kombëtar, ngushëlloi familjen Demaçi

libr i zis Demaq

 

 

Me rastin e vdekjes së Ademi Demaçit, kryetari i Këshillit Kombëtar të Boshnjakëve dr. Sulejman Uglanin ngushëlloi   familjen, dhe u shënua në librin e zisë në Tetarin Kombëtar.

Uglanin: Duam të përfshihemi në bisedime për Veriun e Kosovës (YouTube)

uglanin

 

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Boshnjakëve të Sanxhakut,  Sulejman Ugljanin, ka bërë të ditur se boshnjakët duan të jenë pjesë e bisedimeve në mes të Kosovës dhe Serbisë.