Daily Archives: 10 Gusht, 2018

Shoqata kombëtare Boshnjake-Amerikane  kërkon nga institucionet e B dhe H të njohin pavarësinë e shtetit të Republikës së Kosovës

KosarkaBosnaKosovoBANA45

Shoqata Kombëtare Boshnjake-Amerikane (BANA) dënon ashpër Ministrinë e Punëve të Jashtme të Bosnjës dhe Hercegovinës e kryesuar nga ministri Igor Crnad, i cili dramatizoi    dhënien e vizave  ekipit të kadetëve të përfaqësueses së basketbollit të Republikës së Kosovës, për të marrë pjesë në ekipin Kampionatin Evropian për  kadetë,  Division B, i cili do të mbahet në Sarajevë.