Daily Archives: 15 Gusht, 2018

Asociacioni Nacional Boshnjako-Amerikan (BANA) kundër ndarjes së Kososvës

haradinajthaci89a
Asociacioni Nacional Boshnjako-Amerikan (BANA), me seli në New York, përmes një letre të hapët, drejtuar presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, dhe kryeministrit Ramush Haradinaj, përveç kërkesës që në ekipin për dialogun me Serbinë të përfshihet edhe një përfaqësues i këtij komuniteti, ka shfaqur mbështetjen për një Kosovë të pandarë dhe kundër ndryshimit të kufijve të saj.